Uw persoonlijke gegevens

C.C.G.2 sprl verbindt zich ertoe uw privacy te beschermen. Deze verklaring voor de bescherming van de privacy is van kracht op de gegevens die C.C.G.2 sprl verzamelt op de website Bēlēnsa e-shop.

Verzamelen van uw persoonlijke gegevens

Om een bestelling op de website Bēlēnsa-belux.com te kunnen plaatsen, moet u een e-mailadres en een paswoord ingeven. Dit zijn uw logingegevens. U moet ook uw adres, uw telefoonnummer en bepaalde persoonlijke gegevens zoals uw leeftijd en uw geslacht meedelen. Alle gegevens in uw profiel zijn vertrouwelijk en kunnen niet door andere gebruikers van de website worden gelezen. Wij kunnen gegevens verzamelen over uw bezoek, zoals de pagina's die u bekijkt, de standaardgegevens die uw browser verstuurt naar elke website die u bezoekt, met name uw IP-adres, het browsertype, de taal en de tijd of iedere andere activiteit op de website van Bēlēnsa e-shop.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

C.C.G.2 sprl verzamelt en gebruikt uw persoonlijke gegevens om u de gevraagde diensten te leveren. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens ook om met u te communiceren. Wij sturen af en toe enquêtes over de producten, promoties om u te informeren over bestaande acties en kortingsbonnen.

Veiligheid van uw persoonlijke gegevens

C.C.G.2 sprl verbindt zich ertoe de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. C.C.G.2 sprl verkoopt noch verhuurt zijn klantengegevens aan derden. Wij gebruiken verschillende beveiligingstechnologieën en -procedures om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of verspreiding.

Gebruik van netwerken van derden

Online reclamebanners die eventueel op onze webpagina’s verschijnen, worden getoond door Google. Het kan gebeuren dat sommige advertentienetwerken een blijvende cookie op uw computer plaatsen om hem te kunnen identificeren telkens als ze een reclameboodschap op het internet versturen. Met deze informatie kan het advertentienetwerk u gerichte advertenties sturen die ze voor u het interessantst achten. C.C.G.2 sprl heeft geen toegang tot de cookies die door derde servers of advertentienetwerken worden geplaatst. C.C.G.2 sprl heeft evenmin toegang tot uw gegevens en bankreferenties die u aan de betalingsserver hebt meegedeeld.

Wijziging van deze verklaring

Wij zullen regelmatig een update van deze verklaring inzake de bescherming van persoonlijke gegevens uitvoeren om rekening te houden met de commentaren en suggesties van de klanten. Als er wijzigingen worden aangebracht in de inhoud van deze verklaring of in de wijze waarop C.C.G.2 sprl uw persoonlijke gegevens gaat gebruiken, zullen wij eerst deze wijzigingen melden alvorens ze toe te passen.

Contacteren

C.C.G.2 sprl moedigt commentaar over deze verklaring inzake de bescherming van persoonlijke gegevens aan. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze verklaring of over de toepassing ervan, gelieve in eerste plaats contact op te nemen met C.C.G.2 sprl via belux@belensa-cosmetics.com.