UNILINE - CREME VOOR DE GLANS VAN UW GELAATSKLEUR

De drievoudig werkende crème maskeert ouderdomsvlekjes en pigmentverkleuring van de huid. Daarenboven remt deze formule dit optreden af en vertraagt het eveneens de veroudering van de huid. Deze rijke crème werkt bijzonder doelgericht en verheldert de huid zodat u een effen en stralende teint krijgt. Dankzij de natuurlijke extracten van kojiczuur (verhelderend) en zouthout (krachtige anti-radicale) heeft ze een 3-voudige werking: 1- ze voorkomt en vermindert de bestaande donkere vlekken 2- ze verheldert de teint 3- ze blokkeert vrije radicalen.
€48,50 incl. BTW

Les principaux actifs 

Kojinezuur verkregen uit het fermentatieproces van rijstmout, helpt de productie van melanine te stoppen. Het is tot 20 keer effectiever dan vitamine C en heeft geen bijwerkingen. Het creëert een uniforme, heldere en lichtgevende teint.

Shea boter heeft buitengewone hydraterende en voedende eigenschappen. Het beschermt de huid ook tegen de schadelijke effecten van de zon dankzij karitène en vitamine A, die een deel van de UV-stralen absorberen.

Druivenpit-extract is een krachtig antioxidant..

SpecificatieWaarde
Inhoud30 ml - airless
HuidtypesTous types de peaux
IngrediëntenWater, kojinezuur, druivenpitten, kamille, Shea boter, minerale zonnebrandcrème.

Gebruik 's ochtends en / of' s avonds op een perfect schone huid eens het serum goed door de huid is opgenomen.

Neem een kleine hoeveelheid van het product op de vingertoppen.

Masseer zachtjes van het midden van het gezicht via de wangen en vervolgens naar de buitenkant. Herhaal dit twee tot driemaal.

Herhaal de beweging op de rest van het gezicht en in de hals. Steeds van de binnen- naar de buitenkant van het gezicht en van onder naar boven.

Vermijd het gebied rond de ogen. Dit deel is gevoeliger is en zal worden behandeld met Eyeline oogcontour.