Specifiek

DETOXANE - DETOX CITY CREAM

Detoxane cleans off and protects skin cells against harmful molecules, activates the skin detoxification system and enhances the resistance of the skin against pollutants and environmental stress factors.

€48,50 incl. BTW

SEBALINE - ANTI-IMPERFECTIE BEHANDELING

Dit serum zorgt voor een gezonde en matte gelaatskleur met een optimaal comfort voor de huid-types die vatbaar zijn voor onvolkomenheden en acne.

€48,50 incl. BTW

SENSYLINE - MASKER VOOR GEVOELIGE HUID & ROODHEID

Dit gel-achtige masker op basis van Ginkgo Biloba is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoelige en reactieve huidtypes. De frisheid van dit maskert kalmeert en ontlast de meest gevoelige epidermis (o.a. die met roodheid).

€49,00 incl. BTW

UNILINE - CREME VOOR DE GLANS VAN UW GELAATSKLEUR

De drievoudig werkende crème maskeert ouderdomsvlekjes en pigmentverkleuring van de huid. Daarenboven remt deze formule dit optreden af en vertraagt het eveneens de veroudering van de huid. Deze rijke crème werkt bijzonder doelgericht en verheldert de huid zodat u een effen en stralende teint krijgt. Dankzij de natuurlijke extracten van kojiczuur (verhelderend) en zouthout (krachtige anti-radicale) heeft ze een 3-voudige werking: 1- ze voorkomt en vermindert de bestaande donkere vlekken 2- ze verheldert de teint 3- ze blokkeert vrije radicalen.

€48,50 incl. BTW

Anelane - Gevoelige Huid & Roodheid Serum

Dit serum brengt onmiddellijk comfort aan de gevoelige huid vanaf het eerste gebruik. Het ontzwelt, kalmeert en hydrateert de meest gevoelige huiden die gevoelig zijn voor diffuse roodheid.

€49,90 incl. BTW

NILA- Anti-blauw licht crème

Overmatige blootstelling aan blauw licht van beeldschermen verandert de structuur van de epidermale cellen en vermindert de productie van collageen en elastine, die essentieel zijn voor de stevigheid van de huid. Deze crème met lichte textuur beschermt de huid effectief door de door blauw licht veroorzaakte vrije radicalen te neutraliseren en het verlies van huiddichtheid te voorkomen. Ideaal als dagcrème voor mensen die dagelijks worden blootgesteld aan beeldschermstraling.

€49,90 incl. BTW