GENELANE - OMVORMEND SERUM

Genelane is bestudeerd voor de specifieke behoeften van de rijpere huid en in het bijzonder voor de progressieve verzakking van het gezicht. Ze helpt de verzakking van de huid te bestrijden door de contouren en het ovaal van het gezicht opnieuw te tekenen en het volume en de toon van de huid te herstellen.
€49,90 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Collagène végétal extrait de levures Bio non OGM avec des propriétés similaires au collagène humain qui préserve l’hydratation tout en apportant souplesse et élasticité à la peau.

 

L'extrait de graines de Lin aide à maintenir la structure et la fermeté de la peau en évitant la dégradation du collagène pour lutter contre le relâchement cutané. 
 

 

La très forte concentration en polysaccharides et en polyphenols extraits des Grappes de vin de glace suisse permet de lisser instantanément les ridules et rides d’expression.
Specificatie Waarde
Inhoud 15 ml - airless
Huidtypes Alle huidtypes; volwassen huid.
Ingrediënten Water, plantencollageen, lijnzaad, extract van Zwitserse ijswijnclusters, resveratrol, stekelige perenextract.
 

'S ochtens en / of 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid en. Het zeer geconcentreerde serum versterkt de effecten.

Plaats een kleine hoeveelheid product op de vingertoppen.

 

 

 

Gebruik extra serum op de specifieke gebieden (wangen, neus, voorhoofd, kin, enz.) Strijk zachtjes van de binnen- naar buitenkant van het gezicht om het serum goed te verdelen. Vermijd echter het gebied rond de ogen, dat kwetsbaarder en gevoeliger is. Dat zal worden behandeld met Eyeline - oogcontour .

Laat enkele minuten intrekken en breng vervolgens je crème aan.