ASCOLANE - STRALENDE LOOK SERUM

De zachte textuur van dit Bi-Phase-serum dringt gemakkelijk in om snel terug een stralende ge-laatskleur te krijgen terwijl het de huid voedt en hydrateert.
€49,90 incl. BTW

 

 

De voornaamste ingrediënten 

 

  

Gestabiliseerde vitamine C gewonnen uit maïs (non GGO), is een uitzonderlijke antioxidant die de synthese van collageen stimuleert, cellen beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en de teint verheldert.

 

 

Dit extract van Swiss Alpine Pine is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Het verbetert de consistentie van de teint.
 

 

 

Haverextract heeft een uitstekende huidverdraagzaamheid en is voedend, herstellend en herstructurerend.

 

Specificatie Waarde
Inhoud 15 ml - airless
Huidtypes Past bij alle huidtypes en is bijzonder geschikt voor droge en rijpere huid.
Ingrediënten Water, Gestabiliseerde Vitamine C, Arolle Pine Extract, Prickly Pear Extract, Ferulic Acid, Vitamine E, Haverolie.
 

 

 

'S ochtends en / of 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid en. Het zeer geconcentreerde serum versterk de effecten.

 

Schud de fles goed om de 2 fasen te mengen. Plaats een druppel op de vingertoppen. Breng het serum aan door zachtjes je gelaat aan te tikken. Laat het indringen vooraleer dat u uw dagcrème aanbrengt of gebruik het alleen als nachtserum. 

 

   

 

Gebruik extra serum op de op specifieke gebieden (wangen, neus, voorhoofd, kin, enz.) Strijk zachtjes van de binnen- naar buitenkant van het gezicht om het serum goed te verdelen. Vermijd echter het gebied rond de ogen, dat kwetsbaarder en gevoeliger is. Dat zal worden behandeld met Eyeline- oogcontour gel.

Laat enkele minuten intrekken en breng vervolgens je crème aan.