SOLYANE - ULTIEM HERSTELLEND SERUM

Deze sterk herstellende herstructureringszorg is bestudeerd voor de specifieke behoeften van een rijpe of vermoeide huid. Ze zorgt voor een egalere en stralende gelaatskleur en een volle en gladde huid. Haar krachtige anti-aging werking vertraagt celveroudering waarbij nieuwe ontdekkingen in de epigenetische wetenschap toegepast worden.
€49,90 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Royal Jelly-peptiden stimuleren de collageen-synthese en versnellen de epidermale regeneratie. Deze unieke manier om royal Jelly te gebruiken zorgt voor een aanzienlijk gladdere huid en een perfect egale en strakke teint.

 

 

Dit extract van bruine algen stimuleert de aanmaak van fibroblasten en bevordert de synthese van collageen om de huid voller te maken en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken.
 

 

Natuurlijke Resveratrol gewonnen uit Japanse duizendknoop staat bekend om zijn zeer krachtige anti-vrije radicalen eigenschappen. De "retinol-achtige" werking vermindert pigmentvlekken alsook het aantal en de diepte van rimpels.

 

Specificatie Waarde
Inhoud 15 ml - airless
Huidtypes Rijpe of vermoeide huid.
Ingrediënten Water, hyaluronzuur, koninginnengelei peptiden, resveratrol, bruine algen, hennepolie.
 

'S ochtens en / of 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid en. Het zeer geconcentreerde serum versterkt de effecten.

Plaats een kleine hoeveelheid product op de vingertoppen.

 

 

 

Gebruik extra serum op de specifieke gebieden (wangen, neus, voorhoofd, kin, enz.) Strijk zachtjes van de binnen- naar buitenkant van het gezicht om het serum goed te verdelen. Vermijd echter het gebied rond de ogen, dat kwetsbaarder en gevoeliger is. Dat zal worden behandeld met Eyeline - oogcontour .

Laat enkele minuten intrekken en breng vervolgens je crème aan.