SENSYLINE - MASKER VOOR GEVOELIGE HUID & ROODHEID

Dit gel-achtige masker op basis van Ginkgo Biloba is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoelige en reactieve huidtypes. De frisheid van dit maskert kalmeert en ontlast de meest gevoelige epidermis (o.a. die met roodheid).
€49,00 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Ginkgo bevat zeer krachtige ontstekingsremmende actieve ingrediënten die de afgifte van prostacycline stimuleren en de bloedcirculatie reguleren.

 

 

Saffloerolie is de essentiële bondgenoot van huidtypes die vlekkerig of gevoelig zijn voor roodheid. Het omega-6-gehalte heeft een uitzonderlijk vermogen om de huid te herstellen.
 

 

Door de bloedcirculatie in de haarvaten te stimuleren, helpt Muisdoorn de roodheid in het gezicht te verminderen.
 
Paardenmelk staat bekend om zijn zeer sterke regenererende kracht, en wordt bijzonder goed verdragen door de meest gevoelige, geïrriteerde, droge en zelfs intolerante huidtypes.

 

 

 

Specificatie Waarde
Inhoud 30 ml - airless
Huidtypes Gevoelig tot een zeer gevoelige huid.
Ingrediënten Water, Ginko Biloba, Saffloer, Hulst, Toverhazelaar, Paardenmelk, Aloë vera-gel
 

 

Een of twee keer per week gebruiken. Aanbrengen op een schone, make-upvrije huid.

Neem een beetje van het product op je vingers.

 

 

Breng het product in dotjes aan en verdeel het vervolgens over de te behandelen zone. Indien u het product op het hele gezicht aanbrengt, begin dan bij het voorhoofd en werk af naar de wangen, neus, kin en hals.

Laat het masker 15 tot 20 minuten zitten.

  Zodra de inwerktijd voorbij is, afspoelen met lauw water. Droog uw gezicht af met een zachte handdoek en breng vervolgens een vochtinbrengende crème aan zoals Cyliane - diep vochtinbrengende crème.