SCRUBY - BODYSCRUB

Met zijn revitaliserende eigenschappen zorgt de scrub op basis van walnoot poeder en bamboe-extracten ervoor dat dode huidcellen en ruwheden van onze huid op een zachte manier worden verwijderd. Daarnaast bevordert de scrub ook de cel vernieuwing van de huid zodat u een stralende huid krijgt! Uw huid voelt ongelooflijk zacht aan en is klaar om goed gehydrateerd te worden met Olyane. De zoete amandel extracten hebben nutritionele eigenschappen en zorgen voor een zachte en stralende huid. Haar subtiele en fruitige geur is verkwikkend en verfrissend en dus ideaal om de dag mee te starten.
€49,90 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Walnut Shell Powder is een krachtige exfoliant die de huid diep reinigt en glad maakt zonder risico op irritatie dankzij de gladde, ronde korrelvorm.

 

 

Het bamboe-extract, rijk aan silica maakt de huid zacht.
 

 

Zoete amandelolie heeft een verzorgende en verzachtende werking op de droge huid.

 

Specificatie Waarde
Inhoud 200 ml
Huidtypes Alle huidtypes
Ingrediënten Water, Walnotenpoeder, Bamboe, Grapefruit etherische olie. Zoete amandelolie.

Gebruik één tot twee keer per week, tijdens of na het douchen en vóór het aanbrengen van melk of lichaamsolie of vóór het waxen, om je huid goed voor te bereiden.

Breng aan op een vochtige huid en wrijf met lichte cirkelvormige massages om de zuiverende werking te versterken en de opperhuid te stimuleren. Focus op de droogste of ruwere delen van het lichaam.
 
Grondig spoelen met lauw water, de huid drogen en je moisturizer aanbrengen: Mandy voedende, hydraterende bodylotion of Olyane hydraterende olie.