Régélane - Regenererend nachtmasker

Dit lichte, romige masker, dat u niet hoeft af te spoelen, werkt 's nachts op de huid om de gezichtscontouren te verstevigen. Op basis van Bakuchiol en krokusbollenextracten (met "groei-achtig" effect), stimuleert het de regeneratie van huidcellen, zorgt het voor intense voeding en diepe hydratatie. Als je wakker wordt, is je huid helderder, voller en zachter.
€50,00 incl. BTW

De belangrijkste troeven 

 

  

 

Bakuchiol, geëxtraheerd uit de zaden van de Babchi-boom, verbetert aanzienlijk de collageensynthese. Deze krachtige anti-oxidant is even doeltreffend als retinol zonder de irriterende effecten. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes en verhoogt de stevigheid van de huid.

 

 


De bollen zijn de delen van de plant die gespecialiseerd zijn in het opslaan van voedingsstoffen. Crocusbollenextract stimuleert de communicatie tussen huidcellen en induceert effecten die vergelijkbaar zijn met die van groeifactoren in fibroblasten. Verjonging van de matrix (collageen en elastine) na 2 weken.
 

 

Hyaluronzuur verkregen door fermentatie van tarwegist (non GGO). Deze high-end actieve stof heeft een intensieve hydraterende en opvullende werking.

 

Specificatie Waarde
Inhoud 50 ml - airless
Huidtypes Alle huidtypes
Ingrediënten Water, Bakuchiol, Hyaluronzuur, Crocusbol, Sheaboter, Castorolie.
 

 

Gebruik het 's avonds. Aanbrengen op een schone, make-upvrije huid.

Neem een ruime hoeveelheid product op je vingers.

 

 

Breng het product in dotjes aan en verdeel het over het hele gezicht, beginnend bij het voorhoofd en werk zo naar beneden naar de wangen, neus, kin en hals.

Masseer het product zachtjes van de binnenkant naar de buitenkant van het gezicht.

Dit masker spoelt niet af en plakt niet. Laat het de hele nacht zitten.