OVER ONS

Bēlēnsa, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland, is een dermo-cosmetische lijn voor gezicht en lichaam, geboren in 2013 met een langetermijnvisie en het cultiveren van een sterke waarde vandaag de dag: duurzame ontwikkeling.

Bēlēnsa, dat evenwicht betekent, streeft naar een levensvatbaar evenwicht tussen de door de natuur geboden hulpbronnen en de exploitatie daarvan en neemt bij de ontwikkeling van haar produkten de biologische systemen van de natuur als model. Deze biomimetische-benadering bestaat erin te innoveren door inspiratie te putten uit levende wezens en zich te baseren op processen die door de natuur worden toegepast, die een onuitputtelijke bron van inspiratie vormt. In Bēlēnsa producten zullen dermatologisch geteste, biomimetische actieve ingrediënten de natuurlijke mechanismen van de huid nabootsen.

Met een optimale assimilatie van deze werkstoffen door de huid is de doeltreffendheid maximaal om aan alle behoeften en cosmetische problemen van de huid te voldoen, afhankelijk van het seizoen, type, kleur, leeftijd, activiteit of specifieke problemen.