Ontschminken - Reinigen - Gezichtsscrub

Lumyline - TONISCHE LOTION

Deze tonische lotion zonder alcohol verwijdert dode cellen en onzuiverheden van de opperhuid. De extracten van groene thee dragen bij tot de regeneratie van de huid. Het concentraat van sporenelementen uit mariene sedimenten verstrekt de huid en doet de huid stralen. Het komkommerextract verzacht en verfrist de huid.

€39,90 incl. BTW

SILKY - SOFT CLEANSING MILK

Deze rijke en zachte melk verwijdert in één enkel gebaar onzuiverheden en make-up zonder de huid uit te drogen. Natuurlijke bestanddelen zoals Goudsbloem en Bisabolol kalmeren en verzachten zelfs de meest gevoelige opperhuid. Extract van Edelweiss en Saffloer gaan veroudering tegen dankzij hun anti-aging werking.Zijn romige textuur smelt op de huid en maakt haar soepel en zijdezacht.

€39,90 incl. BTW

VELSKINE - GELAATSREINIGING VOOR GEVOELIGE HUID

Bamboe-sap poeder schrobt voorzichtig de meest gevoelige huidtypes en hun imperfecties door dode cellen en onzuiverheden te verwijderen. De huidtextuur is verfijnd en fijne lijntjes worden gladgestreken. De huid wordt helderder en zuiverder en voelt ook comfortabeler en zeer zacht aan.

€49,90 incl. BTW

VELSKINE - FACIAL SCRUB

Deze zeer effectieve peeling met notendoppoeders verwijdert voorzichtig dode cellen en oneffen-heden uit de opperhuid. De huid is oneindig zacht en klaar om de volgende behandelingen effectiever op te vangen.

€39,90 incl. BTW