OLYANE - HYDRATERENDE OLIE

Deze regenererende, beschermende en hydraterende olie is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige en droge huid en ter preventie van striemen. Eenmaal aangebracht, wordt de olie onmiddellijk geabsorbeerd dankzij het dry touch effect.
€49,90 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Baobab-olie is bijzonder effectief om een droge huid te regenereren en strakker te maken. Het wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen om de elasticiteit van de huid te verbeteren en zo striae te voorkomen.

 

 

Macadamia-olie voedt, geneest en verzacht. Het is geschikt voor de verzorging van de gevoelige huid en om striae te verminderen.
 

 

Buriti-olie bevordert het bruinen en vecht tegen uitdroging van de huid.

 

Specificatie Waarde
Inhoud 200 ml
Huidtypes Alle huidtypes
Ingrediënten Baobab, zoete amandel, Macadamia, Buruti.

Op het lichaam (Olyane & Belline oliën en Mandy lichaamsmelk):

Neem een goede hoeveelheid van het product in de palm van je hand en masseer het hele lichaam voorzichtig met cirkelvormige bewegingen van onder naar boven totdat het product doordringt. Focus op delen van het lichaam die droger zijn: benen, ellebogen in de halslijn.

Breng de olie aan op een vochtige huid, net na het douchen en nadat u het overtollige water met een handdoek heeft afgedroogd. Dit vermijdt het vettige effect op de huid.

Op de armen (Belline Oil):

Op de bovenarm aanbrengen en vervolgens de huid samenknijpen. Begin bij de elleboog en werk naar de oksel. Kneed de huid in cirkelvormige bewegingen en voer diezelfde beweging uit op de voorkant: Van de biceps tot de schouder. Doe dit dagelijks gedurende minimum 10 dagen.