Ogen - Lippen

EYELINE - OOGCONTOUR GEL

Speciale gel die ontwikkeld is voor de gevoelige huid rond de ogen. Deze gel dient gebruikt te worden als preventie of bij het verschijnen van de eerste rimpeltjes (kraaienpootjes).

€39,50 incl. BTW

EYELINE - Oogomtrek pen

Deze gel, geïnspireerd op het afweersysteem van de Brede Mafane, vol natuurlijke actieve bestanddelen, ontspant en egaliseert onmiddellijk de oogcontouren. Wallen worden minder, donkere kringen worden minder, fijne lijntjes van uitdroging verdwijnen, de oogcontour wordt gedraineerd, gehydrateerd en energiek. De effecten van de vibraties van de applicator laten het product doordringen en stimuleren de collageenproductie om de doeltreffendheid van de behandeling te verhogen.

€65,00 incl. BTW

LIPLINE - LIP CONTOUR GEL

Deze unieke verzorging is ontworpen om de verticale groefjes rond de lipcontour glad te maken. De synergie tussen het extract van bruine alg en Edelweiss stimuleert de productie van de fibroblasten en bevordert de collageen synthese. De delicate huid van de lipcontour wordt zo versterkt. Hyaluronzuur en extract van Mafane strijken de lipcontour glad.

€70,00 incl. BTW