MANDY - VOEDENDE, HYDRATERENDE BOD MELK

Hydrateert en zorgt voor direct en langdurig comfort en rust gedurende de dag. De vloeibare textuur dringt gemakkelijk door de huid, waardoor deze zeer zacht, soepel en gevoed blijft, zonder een vettige film.
€40,00 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Zoete amandelolie wordt vooral gebruikt vanwege de voedende en verzachtende werking op een droge huid..

 

 

Haverolie is zeer rijk aan ceramiden en helpt de hydrolipidenfilm te regenereren, waardoor een optimale hydratatie behouden blijft.
 

 

De rijkdom aan silica laat het een zachte huid achter.

 

Specificatie Waarde
Inhoud 200 ml
Huidtypes Alle huidtypes
Ingrediënten Plantaardige Haver olie, zoete amandel, bamboe, ureum.

Op het lichaam (Olyane & Belline oliën en Mandy lichaamsmelk):

Neem een goede hoeveelheid van het product in de palm van je hand en masseer het hele lichaam voorzichtig met cirkelvormige bewegingen van onder naar boven totdat het product doordringt. Focus op delen van het lichaam die droger zijn: benen, ellebogen in de halslijn.

Breng de olie aan op een vochtige huid, net na het douchen en nadat u het overtollige water met een handdoek heeft afgedroogd. Dit vermijdt het vettige effect op de huid.

Op de armen (Belline Oil):

Op de bovenarm aanbrengen en vervolgens de huid samenknijpen. Begin bij de elleboog en werk naar de oksel. Kneed de huid in cirkelvormige bewegingen en voer diezelfde beweging uit op de voorkant: Van de biceps tot de schouder. Doe dit dagelijks gedurende minimum 10 dagen.