Lumyline - TONISCHE LOTION

Deze tonische lotion zonder alcohol verwijdert dode cellen en onzuiverheden van de opperhuid. De extracten van groene thee dragen bij tot de regeneratie van de huid. Het concentraat van sporenelementen uit mariene sedimenten verstrekt de huid en doet de huid stralen. Het komkommerextract verzacht en verfrist de huid.
€39,90 incl. BTW

De voornaamste ingrediënten

 

  

 

Komkommer extract hydrateert en verlicht de krachteloze huid.

 

 

Dit actieve ingrediënt, verkregen uit fruitextracten, heeft een werking die vergelijkbaar is met die van AHA's (alfahydroxyzuren) maar zonder het irriterende effect. Het zorgt dus voor een zachte peeling.
 

 

Dit actieve ingrediënt wordt gewonnen uit de stengel van de stekelige peer en heeft uitzonderlijke remineraliserende en hydraterende effecten.

 

Specificatie Waarde
Inhoud 200 ml
Huidtypes Alle huidtypes
Ingrediënten Water, komkommer, bosbes, fruitzuren, Anduze-bamboe.
 

De lotion is een integraal onderdeel van de reiniging. Het wordt gebruikt na het verwijderen van make-up (Silky - Cleansing milk), om de huid te ontdoen van onzuiverheden en dode cellen.

'S ochtends en' s avonds met een wattenschijfje op gezicht en hals aanbrengen. Wrijf lichtjes van de binnen- naar de buitenkant van het gelaat. 

Maak de huid vochtig alvorens de volgende behandeling toe te passen. Dit zorgt voor een betere penetratie van de actieve ingrediënten in de bovenste laag van de lederhuid.