LIPLINE - LIP CONTOUR GEL

Deze unieke verzorging is ontworpen om de verticale groefjes rond de lipcontour glad te maken. De synergie tussen het extract van bruine alg en Edelweiss stimuleert de productie van de fibroblasten en bevordert de collageen synthese. De delicate huid van de lipcontour wordt zo versterkt. Hyaluronzuur en extract van Mafane strijken de lipcontour glad.
€48,90 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Hyaluronzuur verkregen door fermentatie van tarwegist (non GGO). Dit hoogwaardige actief ingrediënt zorgt voor zowel een langdurige hydratatie als voor een zeer effectief verstevigend en plumping effect.

 

Champagneblad-extract maakt de pressielijnen glad omdat het inwerkt op micro-contracties van de huid. 
 

 

Terwijl het product wordt aangebracht, helpt het fruitzuurcomplex bij het verdwijnen van fijne lijntjes en verhoogt het de elasticiteit van de huid door de productie van collageen te stimuleren voor een "nieuwe huid" -effect. 

 

Specificatie Waarde
Inhoud 30 ml - airless
Huidtypes Alle huidtypes
Ingrediënten Water, hennep, chamoagneblad, hyaluronzuur, smeerwortel.
 

'S ochtends en / of' s avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Plaats een kleine hoeveelheid product op het topje van de wijsvinger en verdeel dit over de wijsvinger van de andere hand.

 

 

 

Breng met beide handen lichtjes op de contouren van de lippen aan en strijk dan rond de lippen van onder de neus tot aan de hoek van de lippen, beginnend bij de bovenkant van de lippen.