Lichaam

BELLINE - STEVIGHEIDSOLIE VOOR HALS EN ARMEN

Deze droge olie is samengesteld uit de meest effectieve plantaardige oliën om de toon, soepelheid en kwaliteit van de huid te behouden. De halslijn is wordt gemaakt en de huid op de achterkant van de armen wordt verstevigd.

€75,00 incl. BTW

MANDY - VOEDENDE, HYDRATERENDE BOD MELK

Hydrateert en zorgt voor direct en langdurig comfort en rust gedurende de dag. De vloeibare textuur dringt gemakkelijk door de huid, waardoor deze zeer zacht, soepel en gevoed blijft, zonder een vettige film.

€40,00 incl. BTW

OLYANE - HYDRATERENDE OLIE

Deze regenererende, beschermende en hydraterende olie is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige en droge huid en ter preventie van striemen. Eenmaal aangebracht, wordt de olie onmiddellijk geabsorbeerd dankzij het dry touch effect.

€49,90 incl. BTW

SCRUBY - BODYSCRUB

Met zijn revitaliserende eigenschappen zorgt de scrub op basis van walnoot poeder en bamboe-extracten ervoor dat dode huidcellen en ruwheden van onze huid op een zachte manier worden verwijderd. Daarnaast bevordert de scrub ook de cel vernieuwing van de huid zodat u een stralende huid krijgt! Uw huid voelt ongelooflijk zacht aan en is klaar om goed gehydrateerd te worden met Olyane. De zoete amandel extracten hebben nutritionele eigenschappen en zorgen voor een zachte en stralende huid. Haar subtiele en fruitige geur is verkwikkend en verfrissend en dus ideaal om de dag mee te starten.

€49,90 incl. BTW

Genislim - Afslankgel - Heupen en buik

Krachtig afslankproduct van de nieuwe generatie voor overtollig vet op de heupen en de buik. Het complex van natuurlijke actieve bestanddelen stimuleert overdag de afbraak van bestaand vet, remt 's nachts de vorming van vetcellen en verstevigt de weefsels door de productie van collageen IV te stimuleren. Voor een globale werking bevat Genislim ook drainerende werkstoffen om het vet te ontstoppen en de bloedcirculatie te verbeteren. Deze niet-vette gel dringt snel in en kleeft niet aan de huid.

€49,90 incl. BTW

SLIMLYSE - ANTI-SINAASAPPELHUID-Billen en dijen

Deze gel, die met name wordt aanbevolen voor toepassing op billen en dijen met overtollig vet en een "sinaasappelhuid" of bobbels, is sterk geconcentreerd in de nieuwste generatie actieve bestanddelen en werkt vetoplossend. Het complex van plantenextracten met circulerende en drainerende eigenschappen bestrijdt actief het vasthouden van water in de weefsels. Deze niet-vette gel dringt snel in en kleeft niet aan de huid.

€49,90 incl. BTW