Hydrateren - Voeden - Regenereren

Cāriane - Crème essentielle 24h

Deze lichte crème trekt gemakkelijk in en beschermt, voedt en hydrateert de huid 24 uur lang onafgebroken. Dit echte schild tegen dagelijkse agressies strijkt rimpels en fijne lijntjes glad en maakt de huid comfortabel, soepel en zacht.

€50,00 incl. BTW

CYLIANE - EMULSIE TEGEN HUIDVEROUDERING

Cette crème onctueuse reconstitue la barrière naturelle pour protéger l’épiderme contre les agressions extérieures. Son puissant complexe d’actifs naturels apporte l’hydratation nécessaire à la peau quotidiennement et lisse rides et ridules en quelques heures.

€44,50 incl. BTW

EDELLE - Crème protectrice hydratante

Cette crème de jour à la texture légère protège, nourrit et hydrate intensément la peau pour toute la journée. Ce véritable bouclier contre les agressions quotidiennes vous fera également apparaître sous votre meilleur jour en revitalisant les tissus et en entretenant l’élasticité et la douceur de la peau.

€48,00 incl. BTW

Régélane - Regenererend nachtmasker

Dit lichte, romige masker, dat u niet hoeft af te spoelen, werkt 's nachts op de huid om de gezichtscontouren te verstevigen. Op basis van Bakuchiol en krokusbollenextracten (met "groei-achtig" effect), stimuleert het de regeneratie van huidcellen, zorgt het voor intense voeding en diepe hydratatie. Als je wakker wordt, is je huid helderder, voller en zachter.

€50,00 incl. BTW

ASCOLANE - STRALENDE LOOK SERUM

De zachte textuur van dit Bi-Phase-serum dringt gemakkelijk in om snel terug een stralende ge-laatskleur te krijgen terwijl het de huid voedt en hydrateert.

€49,90 incl. BTW

GENELANE - OMVORMEND SERUM

Genelane is bestudeerd voor de specifieke behoeften van de rijpere huid en in het bijzonder voor de progressieve verzakking van het gezicht. Ze helpt de verzakking van de huid te bestrijden door de contouren en het ovaal van het gezicht opnieuw te tekenen en het volume en de toon van de huid te herstellen.

€49,90 incl. BTW