Hydrateren - Voeden - Regenereren

CYLIANE - DIEPE HYDRATATIE

Deze krachtige, hydraterende en stimulerende emulsie geeft de huid weer spankracht en stevigheid en zorgt voor een stralende teint.

€44,50 incl. BTW

HYALURANE ‐ HERSTRUCTURERENDE CREME

Essentiële verzorging met hyaluronzuur. Deze crème met siliconentextuur vult de rimpels en lijntjes op. De huid wordt weer mooi glad en krijgt haar volume terug.

€44,90 incl. BTW

ASCOLANE - STRALENDE LOOK SERUM

De zachte textuur van dit Bi-Phase-serum dringt gemakkelijk in om snel terug een stralende ge-laatskleur te krijgen terwijl het de huid voedt en hydrateert.

€49,90 incl. BTW

GENELANE - OMVORMEND SERUM

Genelane is bestudeerd voor de specifieke behoeften van de rijpere huid en in het bijzonder voor de progressieve verzakking van het gezicht. Ze helpt de verzakking van de huid te bestrijden door de contouren en het ovaal van het gezicht opnieuw te tekenen en het volume en de toon van de huid te herstellen.

€49,90 incl. BTW

SOLYANE - ULTIEM HERSTELLEND SERUM

Deze sterk herstellende herstructureringszorg is bestudeerd voor de specifieke behoeften van een rijpe of vermoeide huid. Ze zorgt voor een egalere en stralende gelaatskleur en een volle en gladde huid. Haar krachtige anti-aging werking vertraagt celveroudering waarbij nieuwe ontdekkingen in de epigenetische wetenschap toegepast worden.

€49,90 incl. BTW

MIJN SCHOON-HEIDSGEHEIM

Vanwege de tijd die verstrijkt, het klimaat, het milieu, de vervuiling of onze levensstijl, veranderen de behoeften van uw huid het hele jaar door. Houd daarom rekening met deze factoren en zodat U een perfecte huid behoud onder alle omstandigheden. Stel uw gezichtsbehandeling samen naargelang de behoefte van het moment: droge huid, detox, uitstraling of hervorming. De dagelijkse expertise van Zwitserse professionele cosmetica.

€149,00 incl. BTW