Hydrateren - Gezichtsscrub

MANDY - VOEDENDE, HYDRATERENDE BOD MELK

Hydrateert en zorgt voor direct en langdurig comfort en rust gedurende de dag. De vloeibare textuur dringt gemakkelijk door de huid, waardoor deze zeer zacht, soepel en gevoed blijft, zonder een vettige film.

€40,00 incl. BTW

OLYANE - HYDRATERENDE OLIE

Deze regenererende, beschermende en hydraterende olie is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige en droge huid en ter preventie van striemen. Eenmaal aangebracht, wordt de olie onmiddellijk geabsorbeerd dankzij het dry touch effect.

€49,90 incl. BTW

SCRUBY - BODYSCRUB

Met zijn revitaliserende eigenschappen zorgt de scrub op basis van walnoot poeder en bamboe-extracten ervoor dat dode huidcellen en ruwheden van onze huid op een zachte manier worden verwijderd. Daarnaast bevordert de scrub ook de cel vernieuwing van de huid zodat u een stralende huid krijgt! Uw huid voelt ongelooflijk zacht aan en is klaar om goed gehydrateerd te worden met Olyane. De zoete amandel extracten hebben nutritionele eigenschappen en zorgen voor een zachte en stralende huid. Haar subtiele en fruitige geur is verkwikkend en verfrissend en dus ideaal om de dag mee te starten.

€49,90 incl. BTW

Tattoo - Soin pour peaux tatouées

Om een tatoeage te hebben die zijn precisie en kleur na verloop van tijd behoudt, is het essentieel om hem regelmatig te verzorgen. Deze romige tattoo crème, op basis van planten gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, zorgt voor:

€33,00 incl. BTW