Gelaat

CYLIANE - DIEPE HYDRATATIE

Deze krachtige, hydraterende en stimulerende emulsie geeft de huid weer spankracht en stevigheid en zorgt voor een stralende teint.

€44,50 incl. BTW

DETOXANE - DETOX CITY CREAM

Detoxane cleans off and protects skin cells against harmful molecules, activates the skin detoxification system and enhances the resistance of the skin against pollutants and environmental stress factors.

€48,50 incl. BTW

EYELINE - OOGCONTOUR GEL

Speciale gel die ontwikkeld is voor de gevoelige huid rond de ogen. Deze gel dient gebruikt te worden als preventie of bij het verschijnen van de eerste rimpeltjes (kraaienpootjes).

€39,50 incl. BTW

LIPLINE - LIP CONTOUR GEL

Deze unieke verzorging is ontworpen om de verticale groefjes rond de lipcontour glad te maken. De synergie tussen het extract van bruine alg en Edelweiss stimuleert de productie van de fibroblasten en bevordert de collageen synthese. De delicate huid van de lipcontour wordt zo versterkt. Hyaluronzuur en extract van Mafane strijken de lipcontour glad.

€48,90 incl. BTW

Lumyline - TONISCHE LOTION

Deze tonische lotion zonder alcohol verwijdert dode cellen en onzuiverheden van de opperhuid. De extracten van groene thee dragen bij tot de regeneratie van de huid. Het concentraat van sporenelementen uit mariene sedimenten verstrekt de huid en doet de huid stralen. Het komkommerextract verzacht en verfrist de huid.

€39,90 incl. BTW

SEBALINE - ANTI-IMPERFECTIE BEHANDELING

Dit serum zorgt voor een gezonde en matte gelaatskleur met een optimaal comfort voor de huid-types die vatbaar zijn voor onvolkomenheden en acne.

€48,50 incl. BTW