EYELINE - Oogomtrek pen

Deze gel, geïnspireerd op het afweersysteem van de Brede Mafane, vol natuurlijke actieve bestanddelen, ontspant en egaliseert onmiddellijk de oogcontouren. Wallen worden minder, donkere kringen worden minder, fijne lijntjes van uitdroging verdwijnen, de oogcontour wordt gedraineerd, gehydrateerd en energiek. De effecten van de vibraties van de applicator laten het product doordringen en stimuleren de collageenproductie om de doeltreffendheid van de behandeling te verhogen.
€65,00 incl. BTW

 Les principaux actifs 

   Korenbloem kalmeert en herstelt vermoeide of geïrriteerde ogen. 
  De muisdoorn helpt wallen en donkere kringen te verminderen die worden veroorzaakt door trage bloedsomloop.

 

  Champagneblad werkt in op de micro-samentrekkingen van de huid om het delicate gebied rond het oog glad te strijken en in het bijzonder de rimpels van kraaienpootjes glad te strijken.Specificatie Waarde
Inhoud 20 ml - airless
Huidtypes Tous types de peaux
Ingrediënten Eau, Camomille, Bleuet, Mafane, Peptides de Soja, Petit Houx, Vitamine C, Grappe de vin de glace suisse, Poudre de perles d’eau douce.
 

'S ochtends en / of' s avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Plaats het equivalent van een rijstkorrel op het puntje van de wijsvinger.

 

 

 

Breng aan op het bot dat de contouren van het oog vormt, tik vervolgens de huid en maak het zachtjes glad, volg het bot onder het oog en wrijf in tot aan het slapen.

Begin dan vanuit de binnenste ooghoek, deze keer werk je omhoog onder de wenkbrauw en blijf je het bot onder de wenkbrauw volgen naar de slaap.

 

Te veel product kan een film op de huid achterlaten. Te dicht bij het oog aanbrengen en te veel druk uitoefenen, kan leiden tot congestie van de ogen.