MIJN SCHOON-HEIDSGEHEIM

Vanwege de tijd die verstrijkt, het klimaat, het milieu, de vervuiling of onze levensstijl, veranderen de behoeften van uw huid het hele jaar door. Houd daarom rekening met deze factoren en zodat U een perfecte huid behoud onder alle omstandigheden. Stel uw gezichtsbehandeling samen naargelang de behoefte van het moment: droge huid, detox, uitstraling of hervorming. De dagelijkse expertise van Zwitserse professionele cosmetica.
€149,00 incl. BTW

Cāriane Restructuring Cream - Het hyaluronzuur en de Resveratrol van Japanse duizendknoop zorgen voor het behoudtvan de contouren van het gezicht en vermindert fijne lijntjes en rimpels drastisch. Voor een opmerkelijk effect wordt Cariane aangebracht na een van de 4 Serums uit de doos:

Detox Serum - Gezuiverde extracten van tuinkerspitten en fytoplankton ontgiften de huid en behouden een gezonde en stralende gelaatskleur.

Reshaping Serum - De geconcentreerde fytonutriënten van Zwitserse ijswijn en plantaardig collageen zorgen voor een voller effect.

Dry Skin Serum - Zwitserse gletsjeralgen en extracten van cactusvijgen helpen het gevoel van beklemming te kalmeren en de elasticiteit van de huid te herstellen.

Radiance Serum - De extracten van Swiss Alpine Pine en Vitamine C versterken en verlichten een doffe en vermoeide huid om snel weer een stralende gelaatskleur te krijgen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Breng de lichte herstructurerende crème aan na één van de krachtige serums voor een opmerkelijk effect.

SpecificatieWaarde
InhoudCrème: 50 ml airless + 4 serums: 5 ml
GebruikBreng een paar druppels van een van de serums aan en daarna de herstructurerende crème.