BELLINE - STEVIGHEIDSOLIE VOOR HALS EN ARMEN

Deze droge olie is samengesteld uit de meest effectieve plantaardige oliën om de toon, soepelheid en kwaliteit van de huid te behouden. De halslijn is wordt gemaakt en de huid op de achterkant van de armen wordt verstevigd.
€75,00 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Deze olie word gewonnen uit Bellis en verstevigt verzakte weefsels om de toon en stevigheid van de halslijn en oksels te herstellen.

 

 

Stekelige Peren Zaden Olie is één van de duurste oliën ter wereld en heeft wonderbaarlijke verstevigende en regenererende eigenschappen.

 

 

Naast de kalmerende geur is de etherische olie van Neroli ideaal voor het verzachten en verstevigen van een droge of gerimpelde huid. 

 

Specificatie Waarde
Inhoud 200 ml
Huidtypes Alle huidtypes
Ingrediënten Bellis-extracten, plantaardige oliën van stekelige perenzaden, zoete amandel, Inca Inchi, Neroli en Bernagie.

Op het lichaam (Olyane & Belline oliën en Mandy lichaamsmelk):

Neem een goede hoeveelheid van het product in de palm van je hand en masseer het hele lichaam voorzichtig met cirkelvormige bewegingen van onder naar boven totdat het product doordringt. Focus op delen van het lichaam die droger zijn: benen, ellebogen in de halslijn.

Breng de olie aan op een vochtige huid, net na het douchen en nadat u het overtollige water met een handdoek heeft afgedroogd. Dit vermijdt het vettige effect op de huid.

Op de armen (Belline Oil):

Op de bovenarm aanbrengen en vervolgens de huid samenknijpen. Begin bij de elleboog en werk naar de oksel. Kneed de huid in cirkelvormige bewegingen en voer diezelfde beweging uit op de voorkant: Van de biceps tot de schouder. Doe dit dagelijks gedurende minimum 10 dagen.