Anelane - Gevoelige Huid & Roodheid Serum

Dit serum brengt onmiddellijk comfort aan de gevoelige huid vanaf het eerste gebruik. Het ontzwelt, kalmeert en hydrateert de meest gevoelige huiden die gevoelig zijn voor diffuse roodheid.
€49,90 incl. BTW

Les principaux actifs 

 

  

Dit neurocosmetisch actief bestanddeel is afkomstig van het pijnstillende bestanddeel van zeeanemoongif. Het beperkt de expressie van sensorische receptoren in de huidschil, waardoor de diverse irritaties waaraan de gevoelige huid gevoelig is, zeer sterk worden verminderd, met een lange termijn effect.

 

Met krachtige ontstekingsremmende eigenschappen heeft vitamine B3 een invloed op het verminderen van roodheid. Het maakt de huid ook gladder en vermindert onregelmatigheden en ruwheid.
 

 

Saffloerolie is rijk aan vitamine K, een vitamine die bekend staat om zijn werking op de bloedstolling, en is de onmisbare bondgenoot van de couperose- of roodheidgevoelige huid.
Specificatie Waarde
Inhoud 15 ml - airless
Huidtypes Gevoelige tot zeer gevoelige huid
Ingrediënten Water, pentanemon, vitamine B3, saffloer, cactusvijg-extract, vitamine E, sheaboter.
 

'S ochtens en / of 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid en. Het zeer geconcentreerde serum versterkt de effecten.

Plaats een kleine hoeveelheid product op de vingertoppen.

 

 

 

Gebruik extra serum op de specifieke gebieden (wangen, neus, voorhoofd, kin, enz.) Strijk zachtjes van de binnen- naar buitenkant van het gezicht om het serum goed te verdelen. Vermijd echter het gebied rond de ogen, dat kwetsbaarder en gevoeliger is. Dat zal worden behandeld met Eyeline - oogcontour .

Laat enkele minuten intrekken en breng vervolgens je crème aan.