Afslanken - Verstevigend

BELLINE - STEVIGHEIDSOLIE VOOR HALS EN ARMEN

Deze droge olie is samengesteld uit de meest effectieve plantaardige oliën om de toon, soepelheid en kwaliteit van de huid te behouden. De halslijn is wordt gemaakt en de huid op de achterkant van de armen wordt verstevigd.

€75,00 incl. BTW

Genislim - Afslankgel - Heupen en buik

Krachtig afslankproduct van de nieuwe generatie voor overtollig vet op de heupen en de buik. Het complex van natuurlijke actieve bestanddelen stimuleert overdag de afbraak van bestaand vet, remt 's nachts de vorming van vetcellen en verstevigt de weefsels door de productie van collageen IV te stimuleren. Voor een globale werking bevat Genislim ook drainerende werkstoffen om het vet te ontstoppen en de bloedcirculatie te verbeteren. Deze niet-vette gel dringt snel in en kleeft niet aan de huid.

€49,90 incl. BTW

SLIMLYSE - ANTI-SINAASAPPELHUID-Billen en dijen

Deze gel, die met name wordt aanbevolen voor toepassing op billen en dijen met overtollig vet en een "sinaasappelhuid" of bobbels, is sterk geconcentreerd in de nieuwste generatie actieve bestanddelen en werkt vetoplossend. Het complex van plantenextracten met circulerende en drainerende eigenschappen bestrijdt actief het vasthouden van water in de weefsels. Deze niet-vette gel dringt snel in en kleeft niet aan de huid.

€49,90 incl. BTW