Featured products

Cāriane - Crème essentielle 24h

Deze lichte crème trekt gemakkelijk in en beschermt, voedt en hydrateert de huid 24 uur lang onafgebroken. Dit echte schild tegen dagelijkse agressies strijkt rimpels en fijne lijntjes glad en maakt de huid comfortabel, soepel en zacht.

€50,00 incl. BTW

Régélane - Regenererend nachtmasker

Dit lichte, romige masker, dat u niet hoeft af te spoelen, werkt 's nachts op de huid om de gezichtscontouren te verstevigen. Op basis van Bakuchiol en krokusbollenextracten (met "groei-achtig" effect), stimuleert het de regeneratie van huidcellen, zorgt het voor intense voeding en diepe hydratatie. Als je wakker wordt, is je huid helderder, voller en zachter.

€50,00 incl. BTW

Anelane - Gevoelige Huid & Roodheid Serum

Dit serum brengt onmiddellijk comfort aan de gevoelige huid vanaf het eerste gebruik. Het ontzwelt, kalmeert en hydrateert de meest gevoelige huiden die gevoelig zijn voor diffuse roodheid.

€49,90 incl. BTW

EYELINE - OOGCONTOUR GEL

Speciale gel die ontwikkeld is voor de gevoelige huid rond de ogen. Deze gel dient gebruikt te worden als preventie of bij het verschijnen van de eerste rimpeltjes (kraaienpootjes).

€39,50 incl. BTW

EYELINE - Oogomtrek pen

Deze gel, geïnspireerd op het afweersysteem van de Brede Mafane, vol natuurlijke actieve bestanddelen, ontspant en egaliseert onmiddellijk de oogcontouren. Wallen worden minder, donkere kringen worden minder, fijne lijntjes van uitdroging verdwijnen, de oogcontour wordt gedraineerd, gehydrateerd en energiek. De effecten van de vibraties van de applicator laten het product doordringen en stimuleren de collageenproductie om de doeltreffendheid van de behandeling te verhogen.

€65,00 incl. BTW