Featured products

GENISLIM - AFSLANKINGSGEL - Heupen en buik

Genislim is bijzonder aanbevolen voor zones Heupen en buik. Bevat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die helpen om het vet op te lossen. Aangevuld met een cocktail van plantenextracten met circulatie‐ en drainagebevorderende eigenschappen dringt deze niet‐vette gel snel in de huid zonder te kleven.

€47,50 incl. BTW

SLIMLYSE - ANTI-SINAASAPPELHUID-Billen en dijen

Bevat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die helpen om het vet op te lossen. Aangevuld met een cocktail van plantenextracten met circulatie‐ en drainagebevorderende eigenschappen dringt deze niet‐vette gel snel in de huid zonder te kleven. Slimlyse werkt in op drie manieren en is bijzonder aanbevolen voor billen en dijen zones die worden ontsierd door vetophoping of "sinaasappelhuid" of vetkussentjes.

€47,50 incl. BTW

ASCOLANE - STRALENDE LOOK SERUM

De zachte textuur van dit Bi-Phase-serum dringt gemakkelijk in om snel terug een stralende ge-laatskleur te krijgen terwijl het de huid voedt en hydrateert.

€49,90 incl. BTW

MANDY - VOEDENDE, HYDRATERENDE BO-DYLOTION

Hydrateert en zorgt voor direct en langdurig comfort en rust gedurende de dag. De vloeibare textuur dringt gemakkelijk door de huid, waardoor deze zeer zacht, soepel en gevoed blijft, zonder een vettige film.

€40,00 incl. BTW